Skidåkning / Löpning
I byn finns skidspår/löpspår.

Skidspår finns dragna för klassiskt 1, 2,5 och 5 kilometer. För skate kan du använda hundspåren som finns upp till 23,5 km. (Se karta nedan) Beroende på väderförhållandena kan färre spår vara preparerade. Vi prioriterar 5 km och 10 km vid mycket snöande.

Håll koll på NIF:s facebook för senaste informationen. För mer info se www.norrakersif.se

Skidor och släde med hund
Du hittar skidspår och spår för släde med hund på samma plats som skidspåren .

Norråkers IF håller spåren öppna och du har som medlem fri tillgång till spåren. Spårlängder finns för 5, 10, 12, 18 och 23 kilometer. Beroende på väderförhållandena kan färre spår vara preparerade. Håll koll på NIF:s facebook för senaste informationen.

Slädhundstävlingar
I byn arrangeras årligen, v12,  lång- och medeldistanstävlingen Beaver Trap Trail. Då och då uppstår även Sprint- och medeldistanstävlingen Bäver Open som går på spåren runt byn.
För mer information håll koll på beavertraptrail.nu och Facebook.
Yoga
En gång i veckan är det yoga för medlemmar. Schemat kan variera lite då medlemmarna själva planerar in när det är dags. För mer information kan du kontakta Kristen Snyder.
Pingis
En gång i veckan under säsong är det pingis i gymnastiksalen.
Barngymnastik
En gång i veckan under säsong har vi även barngymnastik.
Tennisbana
Mitt i byn hittar du tennisbana. Utrustning finns att låna för barn.
Gymnastikhall
Mitt i byn finns även en gymnastiksal med ett mindre gym och bastumöjligheter. Nyckel går att låna för medlemmar.
Fotbollsplan
Uppe vid parken finns en fotbollsplan.
Badplatser
Nere vid campingen finns badplats med omklädningsrum, grillplats och lekplats. Du hittar även fler badplatser runt Norråker. Se med under www.norraker.se/sevärdheter.
Parken
Ovanför byn finns Parken. Där har vi dansbana, servering och möjlighet att ha diverse evenemang och fester. Lokalen går att hyra om så önskas. Kontakta info@norrakersif.se
Skidstugan
Precis vid starten av skidspåren finns skidstugan. En mindre lokal för att kunna fika, mötas och umgås. I dagsläget hyr Norråkers PRO-förening stugan för sin verksamhet.