Norråkers IF (NIF) är en ideell förening som verkar för ett aktivt liv i Norråker. Inte bara inom det idrottsliga utan allt som kan aktivera kropp ochs själ. Föreningen anordnar många olika arrangemang och tar hand om flera lokaler. Allt för att du ska kunna få en bra fritid. För att ge dig en bild av vad som händer så kommer här en lista över ett urval av aktiviteter vi gör:
Pingis, Yoga, Danser, Midsommarfirande, Quizer/Frågesport, Konserter, Sommaraktiviteter för barn/ungdomar, barngymnastik, draghundsträningar, skid- och hundspår, Julmarknad, Hemvändardagar, fotbollsmatch, diverse tävlingar

Vi förvaltar även ett antal byggnader/anläggningar i byn som kan användas för ett aktivt liv. Gymnastiksalen, Skidstugan, Parken, Tennisbana, Fotbollsplan och skid- och hundspår.

Vi har även en Draghundsektion som bland annat arrangerar tävlingen Beaver Trap Trail.

Gå med i Norråkers IF och stötta aktiviteter för gamla som unga!

Frågor angående spår, tävlingar, licenser etc. skicka ett mail till ordforande( a )norrakersif.se

Följ oss på Facebook för snabb information.

Vill du engagera dig i något eller har en idé om något så tveka inte att höra av dig!